Кловіс Разафімалала, еко-активіст з Мадагаскару

Мадагаскар, акція створена 3.11.2017, актуальна акція

Кловіс Разафімалала робить все можливе, щоб захистити зникаючі тропічні ліси Мадагаскару. Червоне дерево – це цінний природній ресурс. Він зникає, бо корумпована мережа контрабандистів отримує мільярди доларів від нелегальної торгівлі. Відважні намагання Кловіса зберегти ці рідкісні ліси привернули до нього небажану увагу. Він був засуджений за сфабрикованими обвинуваченнями та може опинитися за ґратами у будь-який момент.

Кловіс Разафімалала любить тропічний ліс Мадагаскару. Батько двох маленьких дітей та еко- активіст, він робить все можливе аби захистити рідкісні палісандрові дерева. Але корумпована мережа контрабандистів зробить будь-що, аби примусити Кловіса та інших активістів мовчати. Їхня мета – мільярди доларів від незаконного продажу цієї вишуканої деревини.

Незважаючи на заборони, чорний ринок червоного дерева процвітає, посилюючи вплив контрабандистів. Кловіс та його товариші-активісти відважно протистоять їм, поки уряд ігнорує порушення.

Їхній активізм має свою ціну. У вересні 2016 року Кловіса ув’язнили, звинувативши в організації акції протесту, що призвела до насильства. Свідки заявляли, що у той час він був у ресторані, але в рамках розслідування їх ніхто не опитав.

Це був не перший випадок, коли Кловіс опинився під ударом. У 2009 році його будинок підпалили. Також йому неодноразово пропонували хабарі, аби він припинив захищати зникаючий тропічний ліс Мадагаскару, але він відмовлявся.

У липні 2017 року Кловіс був засуджений за сфабрикованими обвинуваченнями та отримав п’ять років умовно. Його можуть ув’язнити у будь-який момент, якщо він наважиться продовжувати свій активізм.

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У АКЦІЇ ТЕРМІНОВОЇ ДОПОМОГИ!

І/або
Я хочу отримувати інформацію про нові акції термінової допомоги на свою електронну пошту або через SMS

Чи хотіли б ви оперативно допомагати людям, життя яких знаходиться у небезпеці?

Кожних 2 тижні ми надсилатимемо вам коротке повідомлення про справи людей, які потребують вашої допомоги.

Ви зможете:

• роздрукувати та надіслати звернення до влади,
  • або залишити свій підпис під он-лайн петицією з вимого звільнити в'язня або зупинити переслідування (у цьому випадку ми надішлемо листа від вашого імені).

Ми готуємо ваш лист. Зачекайте, будь ласка…

Переглянути звернення, яке ми надсилаємо

Ми вимагаємо:

• негайно скасувати умовний вирок Кловісу