Ні Юлань, правозахисниця з Китаю

Китай, акція створена 13.11.2017, актуальна акція

Ні Юлань роками зазнає жорстоких переслідувань через її активізм проти примусового виселення. Колишня юристка підтримує десятки людей, які були вимушені покинути свої домівки через прибуткові будівельні проекти. У відповідь влада переслідує жінку та стежить за нею. Ні Юлань неодноразово арештовували та виселяли з дому. Одного разу її побили так сильно, що тепер вона змушена пересуватися на візку. Ні Юлань продовжує допомагати людям боротися за свої права. Тепер наша черга підтримати її.

Ні Юлань роками зазнає жорстоких переслідувань через її активізм проти примусового виселення. Колишня юристка підтримує людей, які були виселені через спорудження нових житлових комплексів. Вона була однією з тисяч людей, чиї домівки були знесені під час підготовки до Олімпіади в Пекіні у 2008 році.

У відповідь на її активізм уряд почав переслідувати Ні Юлань та її родину. Ні Юлань неодноразово арештовували. Під час одного з затримань жінку побили настільки сильно, що тепер вона пересувається на візку. Влада переслідує її протягом майже 20 років, стежить за нею та її родиною, погрожуючи їм. Більше того, їх неодноразово виселяли з їхніх домівок.

У березні 2016 року органи влади відмовилися видати Ні Юлань паспорт для поїздки у США, де вона мала прийняти міжнародну нагороду за відвагу. У квітні 2017 року чоловіки увірвалися до орендованої квартири, схопили Ні Юлань, її чоловіка та доньку та вигнали їх з дому. Тоді їм довелося спати на вулиці. Зараз вони мешкають у тимчасовому житлі під постійним наглядом поліції. Незважаючи на це, Ні Юлань не планує здаватися та відмовлятися допомагати людям у їхній боротьбі за свої права. Тепер наша черга підтримати її.

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У АКЦІЇ ТЕРМІНОВОЇ ДОПОМОГИ!

І/або
Я хочу отримувати інформацію про нові акції термінової допомоги на свою електронну пошту або через SMS

Чи хотіли б ви оперативно допомагати людям, життя яких знаходиться у небезпеці?

Кожних 2 тижні ми надсилатимемо вам коротке повідомлення про справи людей, які потребують вашої допомоги.

Ви зможете:

• роздрукувати та надіслати звернення до влади,
  • або залишити свій підпис під он-лайн петицією з вимого звільнити в'язня або зупинити переслідування (у цьому випадку ми надішлемо листа від вашого імені).

Ми готуємо ваш лист. Зачекайте, будь ласка…

Переглянути звернення, яке ми надсилаємо

Ми вимагаємо:

• припиніть переслідування Ні Юлань та її сім'ї