текст звернення - повідомити про місце знаходження Ервіна

м. Сімферополь
Крим

Шановний Андрію Валерійовичу,

Звертаємось до Вас щодо справи Ервіна Ібрагімова, викраденого у Бахчисараї.

Востаннє Ервін Ібрагімов виходив на зв'язок зі своїм батьком приблизно об 11 годині вечора 24 травня. Пізніше батько знайшов його машину за будинком з відкритими дверцятами та ключем в замку запалювання. Записи з камери спостереження сусіднього магазину показують групу чоловіків, які зупинили машину Ервіна Ібрагімова. На відео він щось говорить чоловікам, а потім намагається утекти. Чоловіки зупиняють його, силою садять у машину і вивозять у невідомому напрямку.

Починаючи з 2014 року, декілька представників кримськотатарської спільноти стали жертвами насильницьких зникнень. Хоча сім’ї зниклих отримали

запевнення щодо проведення розслідування цих випадків, немає жодних підтверджень справжніх розслідувань.

Вимагаємо повідомити рідним Ервіна Ібрагімова про його місце знаходження та долю. Вимагаємо негайно звільнити Ервіна Ібрагімова або надати йому доступ до правосуддя, в разі, якщо його звинувачують у вчиненні злочину.

З повагою,

¶action.close